Hava Durumu

Bakan Yılmaz Tunç, Mudanya Üniversitesi'nde!

2024-2025 Akademik yılının açılışı, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un Mudanya Üniversitesi'nde verdiği ilk ders ile başladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2024 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2024 15:11
Kaynak: ENGİN ÖZKONUK
Bakan Yılmaz Tunç, Mudanya Üniversitesi'nde!

2024-2025 Akademik Yılı açıldı.

Mudanya Üniversite Çağrışan Kampüsü'nü ziyaret eden Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Mudanya Üniversitesi'nde ilk dersi vererek resmen yeni akademik yılı başlattı.

65. Hükümet Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan'ın ve çok sayıda misafirin katıldığı açılış güzel görüntülere sahne olurken, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç yaptığı konuşmada, ''Kültürün, tarihin, eğitimin, yeşilin şehri Bursa’dayız. Mudanya Üniversitesi 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreninde kıymetli hocalarımız ve sevgili öğrencilerimizle bir araya geldik. Ülkemiz ve milletimiz için yürüttüğümüz çalışmaları konuşarak tecrübe paylaşımında bulunduk. İstiklal ve istikbalimizin teminatı genç kardeşlerimizin heyecanıyla mutlu olduk. Aydınlık yarınlarımız olan gençlerimizin, ilim ve irfan yuvası üniversitelerimizde alacağı eğitimlerle ülkemizin bugün ulaştığı kazanımları daha ileri noktalara taşıyacağına yürekten inanıyoruz. Üniversitemizin yeni akademik yılının hayırlı olmasını temenni ediyor; öğrencilerimize, akademisyenlerimize ve bilim insanlarımıza başarılar diliyorum.'' dedi.

Mudanya Üniversitesi Bursa'daki tek vakıf üniversitesi olarak ivme kazanmaya devam ederken, eğitimin kalitesiyle de her geçen gün takdir toplamaya devam ediyor.

İşte Bakan Tunç'un açılıştan sonra yaptığı paylaşım,

Kaynak: ENGİN ÖZKONUK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.