Hava Durumu

Wanda Nara'dan Şok Hamle: Ayrılık Kararının Ardından L-Gante ile Buluştu!

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara'nın boşanma haberi gündeme bomba gibi düştü. Ayrılık iddialarını doğrulayan Wanda Nara, Arjantin’in ulusal kanalı America TV’de canlı yayına bağlanarak, "Bir kez daha denedim ama olmadı" dedi. Boşanma davası açan Nara'nın, ünlü rap’çi L-Gante ile bir araya geldiği öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2024 00:51
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2024 00:51
Kaynak: ELİF KUŞ BEŞİK
Wanda Nara'dan Şok Hamle: Ayrılık Kararının Ardından L-Gante ile Buluştu!

Ayrılık İddiaları Doğrulandı

Wanda Nara, America TV’ye yaptığı açıklamada, "Kişisel ve sağlık sorunları nedeniyle bir kez daha denedim ama olmadı. Bırakın herkes konuşsun, ben hiç konuşmadığım şeyleri en sona sakladım" ifadelerini kullandı. Wanda'nın bu açıklaması, çiftin uzun süredir boşanmayı düşündüğü yönündeki iddiaları doğruladı.

L-Gante ile Buluştu

Arjantinli gazeteci Pablo Layus’un iddiasına göre, Wanda Nara ayrılık kararının ardından rap’çi L-Gante ile bir gece kulübünde bir araya geldi. Daha önce de adı aşk dedikodularına karışan ikili, yeniden birlikte görüntülendi.  Nara ve Icardi’nin geçtiğimiz günlerde tüm komşularının duyacağı şekilde şiddetli bir kavgaya tutuştuğunu da öne sürdü.

Icardi'nin Durumu

Bu gelişmelerin ardından Mauro Icardi, Galatasaray’ın Avusturya kampına katıldı. Geçen sezon kilo aldığı gerekçesiyle eleştirilen Icardi, bu kez zayıflığıyla dikkat çekti. Icardi’nin yakın çevresine ayrılık iddiasını doğruladığı öğrenildi. Futbolcunun zorlu bir süreçten geçtiği ve bu durumun performansını nasıl etkileyeceği merak konusu.

Ayrılığın Ardından Sosyal Medya

Wanda Nara, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekti. "Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken daha fazlasını denemek hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım" ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

Kaynak: ELİF KUŞ BEŞİK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.