Hava Durumu

Mustafa Varank, Ali Mahir Başarır’a verdi veriştirdi!

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CHP’li Ali Mahir Başarır’a çok sert cevap verdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2024 21:29
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2024 21:41
Kaynak: HANDAN EFE
Mustafa Varank, Ali Mahir Başarır’a verdi veriştirdi!

Bir süredir Türkiye'nin gündeminden düşmeyen, yemin töreni sonrasında "bir grup teğmenin program dışında yemin etmesi" meselesi tartışmaları devam ediyor.

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Bursa Milletvekili Mustafa Varank'ın bu teğmenler için, "Şanlı ordumuzu vesayetçi özlemler ile gündem etmeye çalışanların asıl niyetini çok iyi biliyoruz." ifadesi tartışmaları tırmandırdı.

Bu açıklama üzerine Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın Mustafa Varank'a, "Eyalet ve özerklik isteyenlerle kol kola giren ve zamanında ülkeyi FETÖ’ye teslim etmiş tiplersiniz." demesi üzerine Varank'ın verdiği cevap kamuoyunun gündemine oturdu.

Mustafa Varank, "Benim ve Türkiye'nin tek rahatsız olduğu husus Sayın Başarır:

Senin gibi Türk ordusuna "satılmış" diyebilecek kadar ileri giden "beyni emcüklenmiş geri zekalı CHP yöneticilerinin", Kurtuluş Savaşı kahramanı Gazi Başkumandan Mustafa Kemal Paşa'nın adını her fırsatta istismar ederek, vesayetçilik heveslerini hortlatmaya çalışmalarıdır.

NOT: Paylaşımımda, CHP Genel Başkanının baştacı edip, alkışlattığı ifadeler geçtiği için takipçilerimden özür dilerim." ifadesi sosyal medyayı karıştırdı.

Tartışmalar daha devam edecek gibi görünüyor.

Kaynak: HANDAN EFE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.